Bezig met laden…

Actueel aanbod

Actuele beschikbaarheid

Laatst bijgewerkt juni 2024

Schuifmaat 14 (per direct beschikbaar)

Winkelhaak 77 (per direct beschikbaar)

Alle locaties

Schuifmaat 16, Den Haag

Deze kantoorvilla biedt een ideale werkomgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar een rustige en inspirerende plek.

De begane grond heeft 2 ruime bedrijfsruimtes. Op de eerste verdieping vindt u nog eens 4 afgesloten ruimtes voor een totaal aan 110 m² aan werkruimte. In de goed onderhouden tuin staan twee zelfstandige tuinpaviljoens van elk ruim 24 m². Deze paviljoens zijn voorzien van een eigen toilet. Onder het pand bevindt zich een kelder van ca. 11 m², ideaal voor het opslaan van archieven, voorraad of andere benodigdheden. Tevens zijn er 2 laadpunten aanwezig voor het laden van elektrische auto’s Daarnaast is er wifi en bekabeld internet aanwezig.

Dit kantoorpand is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk. Gelegen in een rustige buurt, maar toch goed bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen. Parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

.


Schuifmaat 14 & Waterpas 86, Den Haag

Dit kantoorpand biedt meerdere aan kantoorruimtes, variërend van 17 m² tot 80 m². De ruimtes zijn ontworpen met veel daglicht, waardoor een prettige en productieve werkomgeving wordt gecreëerd. Daarnaast beschikt het pand over wifi en bekabeld internet, zodat u altijd verbonden blijft met uw werk en klanten.

Het kantoor is 24/7 toegankelijk, zodat u op elk gewenst moment kunt werken. Daarnaast is er de mogelijkheid om 2 elektrische voertuigen tegelijkertijd op te laden.

De voorzijde van het pand bevindt zich op Schuifmaat 14, de achterzijde is Waterpas 86.


Winkelhaak 77, Den Haag

Dit kantoorpand met twee verdiepingen biedt een ideale werkomgeving voor bedrijven. Op de begane grond is een langlopende huurder gevestigd, de eerste verdieping heeft verschillende bedrijfsruimtes van 16 m² tot 60. De grote raampartijen met elektrische zonwering zorgen voor veel natuurlijk licht, terwijl de inpandige ruimtes zijn uitgerust met airconditioning voor zowel verwarming als koeling. De gemeenschappelijke ruimte is toegankelijk voor alle huurders, ideaal voor informele ontmoetingen of het ontvangen van bezoek. Bovendien zijn er op het privéterrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waarvan er vier zijn gereserveerd voor elektrische voertuigen.

Foto’s volgen


Waterpas 88 t/m 92, Den Haag

OPSLAG- WERKRUIMTES 32m2 (MINI UNITS)

 • Voorzien van stroom (met eigen meter)
 • 1 overheaddeur met loopdeur. 4 meter breed, 8 meter diep.
 • Hoogte van 3,30 tot 6 meter
 • Zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde units aanwezig.
 • Combinatie met buitenterrein en/of opslagcontainer mogelijk.
 • Afgesloten buitenterrein met camerabewaking.

OPSLAG (ZEECONTAINERS)

 • 10 + 20 ft zeecontainers.
 • Afmetingen binnenmaat 10 ft: lxbxh: 2,80×2,33×2,37
 • Afmetingen binnenmaat 20 ft: lxbxh 5,85×2,33×2,37
 • Geventileerd
 • verhard, verlicht en afsluitbaar terrein voorzien van camerabewaking en 24/7 toegankelijk.

Spoorlaan 25, Den Haag

Aan de Spoorlaan 25 hebben we een buitenterrein dat deels wordt verhuurd als grondbank / grondopslag. Daarnaast is er regelmatig meer ruimte beschikbaar. Het betreft afgesloten en verhard terrein. Logistiek gunstig gelegen t.o.v. Haaglanden, A4, A12 en A13. Belt u ons even voor een toelichting.


Interesse?

Kom gerust langs voor een vrijblijvende bezichtiging. Zoekt u iets maar heeft u (nog) geen haast? Er komt regelmatig iets vrij, wij zetten u graag op de wachtlijst. Onze kantoren worden “all-in” verhuurd, dus u betaalt niets extra voor koffie, elektriciteit, water, WIFI, snel bekabeld internet, schoonmaak algemene ruimtes, groenonderhoud rondom het pand en parkeren aan de openbare weg is op het gehele terrein gratis.

Meer weten of meer info?
contact ons