Bezig met laden…

KANTOOR-, OPSLAG- EN BEDRIJFSRUIMTES

IMG_0111
100_0662
wp 90 1
mini units 1
IMG_0315
previous arrow
next arrow

Wij verhuren opslag- en bedrijfsruimtes. Van een 10- of 20-voets zeecontainer tot mini-units van 32 m2 en bedrijfsunits van 110 tot 550 m2. De meeste van onze panden zijn gunstig gelegen in Bedrijventerrein Westvlietweg. Prima bereikbaar vanuit Den Haag (Binckhorst en Centrum), Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en Nootdorp. En zeer gunstig t.o.v. snelwegen A4, A12 en A13


Snel schakelen!

opslagterrein

Bij onze kantoor- en bedrijfsgebouwen hebben wij ook buitenterrein dat door onze huurders gehuurd kan worden. Indien nog beschikbaar wordt dit ook los verhuurd. Daarnaast beschikken wij over een verhard opslagterrein aan de Spoorlaan 25 in Den Haag dat te huur is als op- en overslaglocatie voor bouwmaterialen, grond, zand e.d.


kantoorkamers

Voor het huren van kleinschalige, flexibele kantoor- en werkruimtes met gebruik van faciliteiten zoals internet, wifi, koffie, thee enz. kunt u kijken op www.westvliet-kantoorkamers.nl​ en op de pagina “actueel aanbod”. Ook verhuren wij enkele zelfstandige kantoorruimtes met eigen entree en parkeerplaatsen.